The Tea Lab in Rotterdam

the tea lab tekst

IMG_6001-2IMG_6017IMG_5996-2westewagenstraat rdam
Als je van de Markthal via de Hoogstraat richting de V&D loopt vind je aan je rechterhand the Tea Lab! De ideale spot voor een thee momentje.. Na een Googlesessie met de zoekwoorden ‘red velvet cake in Rotterdam’ kwam ik terecht bij The Tea Lab. Marielle en ik hadden namelijk nog iets te vieren… Zij is pas afgestudeerd en ik vierde nog een beetje extra laat mijn verjaardag. Rede genoeg dus voor een bezoekje aan dit zaakje.

Koffiezaakjes schieten als paddenstoelen uit de grond, maar de theezaakjes bleven achter op deze leuke ontwikkeling, vinden Elianne & Yun, de bedenkers van The Tea Lab.
Na je bestelling aan de bar kun je een plekje zoeken aan de flextafel of je ploft neer op de lange bank aan de andere kant van de zaak. Wil je uitzicht op de Laurenskerk? Ga dan vooral boven een plekje zoeken. Je kunt kiezen uit bijklets- en leestafels en er staat alwéér zo’n lekkere plofbank!

Even over die bestelling aan de bar.. De keuze is reuze! Er staat een vitrinekast met taarten (ja écht, niet zomaar een taartje maar echt een TAART). Je krijgt sowieso keuzestress bij het kiezen van je taart, als je dat al niet had van de vele theesoorten die je kunt nemen. Alleen al om deze reden ga ik een keertje terug naar dit verstopte theezaakje midden in het centrum van R’dam.

602941_447121245362888_1915933701_nThe Tea Lab
Westewagenstraat 80
010-2135044
info@thetealab.nl
http://www.thetealab.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s