Vandaag was het écht Koningsdag

koningsdag 2015 in Dordrecht Koningsdag 2015. Nieuwe stijl. In mijn hometown! De eerste échte Koningsdag op de verjaardag van Wim-Lex himself en wij mochten erbij zijn! Hóe leuk is dat :)
Vorige week kreeg ik zelfs een brief.. Op uitnodiging van de gemeente Dordrecht mochten we meedoen aan een uniek ‘de Koning zwaait naar de koning‘ moment!
Als nazaten van ‘de Koning’ stonden we in een speciaal geregisseerd vak en mochten we leuk zwaaien naar bekende mensen die bij de televisie werken. Wat is koninklijkhuisverslaggeefster Astrid Kersseboom toch eigenlijk een kleine vrouw, maar ze loopt op gigantisch hoge hakken de hele dag om dat te verbloemen. Knap dat ze het volhield met haar kuitjes in de kou.
Koningsdag nieuwe stijl was het zeker want de selfiesticks en de Wimfie’s (wie bedenkt die dingen?) waren niet te tellen.

Met mijn camera ging ik ’s morgens vroeg al op pad, omdat we eerder aanwezig moesten zijn om te verzamelen en om te kunnen socializen met mensen die blijkbaar dezelfde voorouders delen.

Helaas was mijn ene camerabatterij al op bij aankomst en was de ander op sterven na dood. Dus de plaatjes die ik kon schieten moesten lucky shots worden.. Dat en ik had maar even de tijd in het vluchtige moment dat ze voorbij kwamen. Tussendoor stond er nog een beveiliger in de weg, maar het uitzicht mét beveiliger was ook best mooi dus dat was niet zo erg. Gelukkig kwam de koninklijke familie best dichtbij en heb ik een paar close up shots kunnen nemen van onze mooie Máxima en Willem-Alexander plus gevolg die er allemaal naast drentelden.

koningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrechtkoningsdag 2015 in Dordrechtkoningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrechtkoningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrecht koningsdag 2015 in Dordrecht

Een gedachte over “Vandaag was het écht Koningsdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s