VSCO 00 voor Lightroom!

vsco 00

Hongkong by iederedagkoningsdagHongkong by iederedagkoningsdagHongkong by iederedagkoningsdagHongkongHongkongHongkong by iederedagkoningsdagHongkong by iederedagkoningsdagHongkong

Sinds ik de VSCO cam app heb ontdekt op mijn telefoon is fotobewerking zoveel makkelijker geworden. Nu is er een gratis filterpakket beschikbaar voor Lightroom 4,5 of 6 gebruikers naast alle betaalde packs die je kunt downloaden!

Ik ben de laatste tijd weer terug bij het analoge tijdperk, want het allerliefst bewerk ik mijn foto’s zo dat het lijkt alsof ze met een oude camera zijn gemaakt, inclusief ruis, onder- en overberlichting! Het filterpack van VSCO kun je downloaden voor verschillende camera’s. Ik werkte destijds met een digitale SONY camera, maar voor de filterbewerking heb ik het Canon pakket gebruik, omdat ik die mooier vond dan het resultaat van het standaard pakket.

Het enige dat je hoeft te doen is inloggen met je VSCO account, je krijgt dan een .exe bestandje en die kun je installeren. Wanneer je Lightroom vervolgens opent staat hij al meteen tussen je presets (voorinstellingen) en hoef je ze niet in te laden.

Als voorbeeldje van de resultaten van dit VSCO filterpack heb ik wat foto’s bewerkt van mijn vakantie in Hongkong.

[Canon Kodak Gold 100 Alt pack]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s